Op vrijdag 22 juni 2018 van 16.00 uur tot 21.00 uur wordt er door de 's-Gravendeelse winkeliers weer een zomermarkt gehouden in de Kerkstraat. Dit jaar hebben wij wederom de mogelijkheid gekregen om het 'Rad van fortuin' te organiseren.

Er worden op de zomermarkt lootjes verkocht, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door de 's-Gravendeelse winkeliers. Het mooie is dat de opbrengst volledig naar onze kerk gaat.

Wat zeker een vermelding verdient is dat het 'Rad van fortuin' door de Attractieschuur Hoeksche Waard gratis ter beschikking wordt gesteld en de te winnen prijzen door de 's-Gravendeelse winkeliers worden gesponsord.

Er zijn vijf trekkingsrondes, waarbij de mensen die een lootje hebben gekocht leuke prijzen kunnen winnen.

Tevens zal er naast het ‘Rad van fortuin’ een kraam staan, waar poffertjes, frisdrank en koffie/thee door vrijwilligers van onze kerk wordt verkocht. Ook hiervan komt de opbrengst geheel ten goede aan onze kerk.

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om bij deze leuke activiteit aanwezig te zijn en hopen op een zo hoog mogelijke opbrengst voor onze kerk!
Tot ziens op 22 juni!

College van kerkrentmeesters