LogoHG

Nieuwe tradities: fijn om naar uit te kijken.
U bent hierbij van harte uitgenodigd voor de Zangdienst in de openlucht op 5 augustus.
De dienst begint om 17.00 uur, en de locatie is op het plein bij "Ons Centrum". (er is dus geen dienst in de Ontmoetingskerk.) Het thema is "Hemelhoog, zo ver weg en toch zo dichtbij" en is voorbereid door de Liturgie Commissie. Er zijn prachtige liederen bij het thema uitgekozen om God te loven en te danken, met name uit de liedbundel Hemelhoog, die vanaf september naast het Liedboek der Kerken wordt ingevoerd in de Hervormde Gemeente.

Er wordt medewerking verleend door een combo. Jongens en meisjes die komen zingen, mogen hun muziekinstrumenten meenemen, er is speciaal ook aan hen gedacht!

Na afloop van deze dienst willen we graag de gelegenheid geven om met elkaar na te praten en wat te eten: Brengt u zelf iets lekkers mee? Dan maken we daar, in "Ons Centrum", net als voorgaande jaren een groot succes bleek, een gezamenlijk buffet van en kunnen we van elkaars gerechten genieten. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een salade, broodjes, gehaktballetjes, een pannetje soep, een cake, of wat u zelf die avond zou eten.. (tip voor de hoeveelheid: als u voor uzelf of eigen gezin + 1 à 2 personen extra, iets meebrengt is dit voldoende). Voor drinken wordt gezorgd.

Maar laat bovenstaande geen belemmering zijn: als het niet lukt om iets mee te brengen, dat is geen probleem; er is genoeg. Of u heeft andere plannen na de dienst, dan bent u toch van harte uitgenodigd om mee te komen zingen!
Als het weer het niet toelaat buiten te zingen, is de dienst in de Hervormde Kerk.

Er liggen nog flyers in de kerk, mocht u nog anderen willen uitnodigen, dan kan dat natuurlijk.
We willen kinderen en ouderen, graag ontmoeten om samen te zingen. Tot ziens op zondagmiddag 5 augustus!

De liturgie-commissie