U bent hierbij van harte uitgenodigd voor de Zangdienst in de openlucht op 4 augustus.
De dienst begint om 17.00 uur, en de locatie is op het plein bij "Ons Centrum". Er is dus geen bijeenkomst in de Ontmoetingskerk. Het thema is "Ik ga op reis, en ik neem (niet) mee". Er zijn prachtige liederen en Bijbelteksten door de Liturgie-commissie uitgekozen.

Er wordt medewerking verleend door een combo. En jongens en meisjes die komen zingen, mogen hun muziekinstrumenten meenemen, er is speciaal ook aan hen gedacht! En brengen jullie gerust iets mee wat je op vakantie mee zal nemen, of als je al op reis bent geweest: wat je echt niet kon missen en meegenomen had (of vergeten was…).

Na afloop van deze dienst willen we graag de gelegenheid geven om met elkaar na te praten en wat te eten: Brengt u zelf iets lekkers mee? Misschien iets wat u op uw reis wel eens heeft gegeten? Dan maken we daar, in "Ons Centrum", net als voorgaande jaren, een gezamenlijk buffet van en kunnen we van elkaars gerechten genieten. Enkele voorbeelden met een knipoog zijn: Hollandse potje, een Griekse salade, sandwiches, Zweedse balletjes, een pannetje Italiaanse tomatensoepsoep, een Boeren(camping)cake, Frans stokbrood, of wat u zelf die avond zou eten.. (tip voor de hoeveelheid: als u voor uzelf of eigen gezin + 1 à 2 personen extra, iets meebrengt is dit voldoende). Voor drinken wordt gezorgd.

Maar laat bovenstaande geen belemmering zijn: als het niet lukt om iets mee te brengen, dat is geen probleem; er is genoeg. Of u heeft andere plannen na de dienst, dan bent u toch van harte uitgenodigd om mee te komen zingen!
Als het weer het niet toelaat buiten te zingen, is de dienst in "Ons Centrum".

Er liggen flyers in de kerk, mocht u nog anderen willen uitnodigen, dan kan dat natuurlijk.
We willen kinderen en ouderen, graag ontmoeten om samen te zingen. Tot ziens op zondagmiddag 4 augustus!

De liturgie-commissie

20190728 flyer Openlucht zangdienst 4 augustus 2019