Even voorstellen

Hallo, wij zijn Connected. Voorheen heetten we de 16+ groep, maar omdat we zijn verbonden met elkaar en met God heten we nu Connected.

We zijn nu bezig met de organisatie van onze eerste jeugddienst georganiseerd. Deze heeft als thema: Samen zijn met.  Deze interkerkelijke jeugddienst is op 15 januari a.s. om 17.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Vlasakker.

Wij zijn een gezellige groep die ook buiten de kerk met elkaar omgaat. Wij komen als Connected samen op de tweede en de vierde vrijdagavond van de maand vanaf 19.30 in Ons Centrum. Op deze vrijdagavonden bedenken we in tweetallen om de beurt wat we gaan doen of wat we gaan behandelen. Alle jongeren van 16 jaar of ouder zijn van harte welkom om kennis te komen maken. Onze eerstvolgende bijeenkomst is op 13 januari om 19.30 uur in de hal van Ons Centrum.