Agenda

Na het succes van vorig jaar organiseert de jeugdraad dit jaar opnieuw een “Meet & eat” avond! Tijdens de “Meet & eat” kunnen de koks onder ons zich uitleven in de keuken en kunnen de culinaire genieters aanschuiven. Maar niet bij één adres!

Als culinaire genieter gaat u maar liefst drie adressen in onze gemeente langs waar u uw voor-, hoofd- en nagerecht nuttigt. Tijdens iedere gang zit u met andere mensen aan tafel: een originele en gezellige manier om elkaar te spreken!

De avond begint om 18.30 uur in Ons Centrum en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Wat kost de avond?
Voor slechts 15 euro per persoon heeft u een compleet verzorgd driegangen diner. U betaalt dit bedrag contant op de avond zelf in Ons Centrum. Hiervan is 10 euro bestemd voor het werk van de jeugdraad en 5 euro voor de onkosten van de kok. Wilt u meer betalen of sponsoren? Dan kan dat natuurlijk!

Wilt u een avondje culinair genieten?
Stuurt u dan een mail met als onderwerp “eten op 16 maart”.

Vermeld of u samen of alleen komt, of u vegetarisch bent of een voedingsallergie heeft.

U ontvangt op de avond zelf uw unieke dinerroute.

Wilt u koken op 16 maart?
Stuurt u dan een mail met als onderwerp “kok op 16 maart”.

Geef in de mail aan hoeveel mensen u kunt ontvangen, uw adres en uw telefoonnummer.

Wanneer u zich aanmeldt als kok verzorgt u op 16 maart een voor-, hoofd- én nagerecht. Er schuiven dus per gang verschillende mensen bij u aan.
U ontvangt voorafgaand aan de avond uw gastenlijst per mail.

Let’s meet and eat!

(* inschrijven max 2 personen, deelname vanaf 15 jaar)

Zie ook https://www.facebook.com/Hervormdsgravendeel/

De kerkdiensten worden gehouden in de Hervormde Kerk, Hendrik Hamerstraat 1.

De ochtenddiensten beginnen om 10.00 uur.
De middagdiensten beginnen om 17.00 uur.

Preekbeurten juni 2019

2 juni Dhr. M. van der Linden, Katwijk
  Zangdienst in Gereformeerde Kerk
9 juni Ds. W. Geuze, 1e Pinksterdag
  Ds. A.H. Groen, Rijsoord
16 juni Ds. W. Geuze, vaderdag
  Dhr. P.M. van Dam, Houten
23 juni Ds. W. Geuze, Vier-de-zondag, afscheid groep 8 zondagsschool
  Ds. A. Spaans, Colijnsplaat
30 juni Ds. W. Geuze, voorbereiding H.A. Jeugddienst zondagsschool
  Ds. J. Smit, Katwijk

Eerstvolgende tienerpreek: 16 juni 2019

De christelijke kerk heeft (in het voetspoor van de apostelen van Jezus) altijd geloofd en beleden dat Jezus zal wederkomen ‘om te oordelen de levenden en de doden’.