Speciaal voor gasten, nieuwkomers en gemeenteleden die hun kennis van het christelijk geloof eens willen opfrissen wordt jaarlijks de Alpha-cursus georganiseerd. Dé snelste manier om opnieuw te ontdekken waar het in de kerk eigenlijk om gaat en ondertussen ook een groep nieuwe mensen te leren kennen.

alpha cursus

De Alpha-cursus is een vrijblijvende kennismakingscursus met het christelijk geloof die in Engeland is ontwikkeld en wereldwijd al door miljoenen mensen gevolgd is. In 11 avonden en 1 dag of weekend weg passeren alle grote thema’s van het christelijk geloof de revue. Voor meer informatie over de Alpha-cursus kunt u terecht op www.alpha-cursus.nl. In ’s Gravendeel wordt de Alpha-cursus jaarlijks 2 keer aangeboden. 1 keer in het najaar door onze Hervormde Gemeente en 1 keer in het voorjaar door de Interkerkelijke Evangelisatie commissie.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Janine van den Boogaard-Scharft.