Op stille zaterdag 31 maart 2018 zal de Passie van Pasen, de 's-Gravendeelse variant op het bekende tv-event The Passion, voor de 3e keer plaatsvinden. Locatie is evenals voorheen de Hervormde kerk. Tijdens de Passie van Pasen wordt het verhaal van Jezus’ laatste dagen, zijn lijden, sterven én zijn opstanding herverteld met eigentijdse muziek, songs en teksten van o.a. Maan, Marco Borsato, De Kast en U2. Speciaal voor deze gelegenheid is een band gevormd. De formatie 'Fource' (met Culmore Bell, Hanna Lievaart en Theresia Kranendonk), Nelliene Sint-Nieklaas én een speciale gast zullen vocale medewerking verlenen. De vertelling door Jan Kranendonk zal deze keer worden ondersteund door prachtige zandtekeningen van 'de Zandprinses'.

Wegens de verwachte grote belangstelling brengen we in 2018 opnieuw twee sfeervolle concerten van zo’n vijf kwartier per concert. Het eerste concert vangt aan om 19:00 uur (zaal open om 18:30 uur). Het tweede concert heeft een aanvangstijd van 21:15 uur (zaal open om 20:45 uur).
Toegangskaarten van € 5,00 per stuk zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in de voorverkoop bij Jumbo Van der Hoek en DA ’s-Gravendeel (zolang de voorraad strekt!). De voorverkoop start op donderdag 1 maart 2018.
Geïnteresseerden van buiten 's-Gravendeel kunnen voor de aankoop van kaarten vanaf 1 maart 2018 een bestelling doen via e-mail (voor verdere instructie, zie website: www.depassievanpasen.nl).

Verspreiding promotieflyers Passie van Pasen: uw hulp gevraagd!

De Passie van Pasen is een mooie gelegenheid om mensen uit te nodigen die niet snel naar een kerkdienst zouden komen, maar wel open staan voor een combinatie van Jezus’ verhaal met eigentijdse muziek en teksten.
Om de Passie van Pasen bij zo’n breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen, willen we uw hulp vragen bij de huis-aan-huis-verspreiding van de promotieflyers. Op zondag 11 maart 2018 worden de flyers bij de ingang van de kerk beschikbaar gesteld. Zou u een stapeltje flyers (die zijn onderverdeeld per stratenblok) willen meenemen en verspreiden vóór zaterdag 17 maart? Alvast dank voor uw medewerking!

logo PVPDe Zandprinses