Op 26 maart 2016 zal de 's-Gravendeelse variant op The Passion, namelijk de Passie van Pasen, plaatsvinden. Tijdens de Passie van Pasen zal het verhaal van Jezus’ laatste dagen, zijn lijden, sterven én zijn opstanding wordt herverteld met eigentijdse muziek, songs en teksten. De Passie van Pasen sluit aan bij en lift mee op het succes van het inmiddels landelijk bekende tv-event The Passion (zoals vanaf 2011 jaarlijks op Witte Donderdag uitgezonden door EO/KRO).

Sinds 1 maart 2016 zijn de kaarten voor de Passie van Pasen in de verkoop gegaan bij Jumbo Van der Hoek en DA Van Zessen!

Mocht u niet in 's-Gravendeel wonen en toch graag kaarten willen kopen, stuur dan een mail met het gewenste aantal kaarten, de voorkeur voor voorstelling (19:00 of 21:15 uur), uw naam- en adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Maak tegelijkertijd het bedrag van de bestelde kaarten (€ 2,50 per kaart) over naar NL71 RABO 0323 0532 03 t.n.v. Interkerkelijke Evangelisatiecommissie.

Betaalde kaarten kunnen vanaf 30 minuten voorafgaand aan het door u aangegeven concert worden afgehaald bij de ingang van de zaal, onder vermelding van uw naam en adres.

logo PVP

Wegens de grote belangstelling in 2015 brengen we in 2016 twee sfeervolle concerten van zo’n vijf kwartier per concert, op stille zaterdag 26 maart 2016 in het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente 's-Gravendeel. Het eerste concert vangt aan om 19:00 uur (zaal open om 18:30 uur). Het tweede concert heeft een aanvangstijd van 21:15 uur (zaal open om 20:45 uur). Daarbij wordt het lijdensverhaal van Jezus gecombineerd met moderne popmuziek van o.a. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Michael Jackson. De songteksten zullen niet alleen Nederlandstalig, maar soms ook Engelstalig zijn. We hebben een goede band met diverse (ook ’s-Gravendeelse) vocalisten, namelijk Silvia Robbemont, Jurko van Veenendaal, Hanna Mesker, Eefje Groeneveld, Culmore Bell, Arno van Noort en Theresia Sint-Nieklaas.

De Passie van Pasen is een mooie gelegenheid om mensen voor uit te nodigen die niet snel naar een kerkdienst zouden komen, maar wel open staan voor deze combinatie van Jezus’ verhaal met eigentijdse muziek en teksten.
Toegangskaarten van € 2,50 per stuk (vooralsnog alleen verkrijgbaar in de voorverkoop) zijn vanaf 1 maart 2016 verkrijgbaar bij DA Van Zessen en JUMBO Van der Hoek. Voor geïnteresseerden buiten 's-Gravendeel kan er voor aankoop van kaarten vanaf 1 maart 2016 een bestelling worden geplaatst via e-mail.
Bij de uitgang is er een collecte voor de 'Voedselbank Hoeksche Waard'.

Juist rond Pasen gaat het om wat Jezus voor ons deed, om een ieder die in Hem gelooft eeuwig leven te kunnen geven.
Daarover gaat het ook in De Passie van Pasen: goed nieuws dat breed gedeeld moet worden. Denk vast eens na wie u/jij voor deze activiteit zou willen uitnodigen!

www.depassievanpasen.nl

logo PVP Passie van Pasen 2015