Op zaterdag 9 juni 2012 was er een missionaire dag.

Zaterdag 9 juni 2012 organiseerde ons missionaire team een fietstocht naar het natuurgebied bij Strijensas. We startten met koffie en appelgebak op het kerkplein, om 10:30 uur, waarna we gezamenlijk naar het natuurgebied Land van Esse fietsten. Vanwege de harde tegenwind, fietsten we via de Mookhoek, de Steenplaats en de Voordendagbrug. Een tocht van ongeveer 10 km.

Eenmaal aangekomen in het natuurgebied wachtte ons een picknick, waarna er voor de kinderen spelletjes waren en de 'volwassenen'
het natuurgebied bekeken onder leiding van een gids. Het land van Esse is een prachtig natuurgebied met een grote verscheidenheid aan (water) vogels. Ook lopen er verscheidene runderen rond.
Na afloop fietsten we weer gezamenlijk via Mariapolder, Boomdijk De Wacht en de Kilweg terug naar de kerk. We verwachten daar om ongeveer 16:00 uur terug te komen.
Een aantal sportiever aangelegde mannen fietsen een speciaal voor hen uitgestippelde, uitdagendere route, zowel voor als na de picknick...(om en nabij de 80 km).
Na afloop kon men zich thuis even opfrissen, want 's-avonds vanaf 6 uur wachtte nog bbq'en op het kerk-plein! De voetballiefhebbers hoefden niet thuis te blijven.

De eerste wedstrijd van het Nederlands elftal, was op een scherm live te volgen tijdens de bbq! Ondanks het verlies van het Nederlands elftal, hadden we een schitterende dag, waarbij weer eens een ander stukje van met elkaar gemeente zijn getoond werd.

Voor een foto impressie klik hier foto impressie missionaire dag 2012. Hiervoor moet u wel eerst inloggen.