UITNODIGING STARTDAG 2015
Zondag 13 september

We nodigen u/jou van harte voor uit voor de startdag van het nieuwe kerkelijke seizoen.
De startdag vindt plaats op zondag 13 september a.s. in en rond de Hervormde kerk.
Het thema van deze dag is: “Groeien in verlangen”.

Startdag2015

Programma startdag:
10.00 uur:     Kerkdienst, tienerpreek in Reflex

11.30 uur:     Koffie/thee/limonade in Ons Centrum

12.00 uur:     Start gemeentespel
•    Kinderen en tieners van 4 t/m 12 jaar gaan bingoën
•    Vanaf 13 jaar kan iedereen meedoen met hét gemeentespel. Zowel jong en oud zijn van harte welkom, opgeven is niet nodig!
•    Ontmoeting- en spelplein met springkussen.

13.00 uur:     ‘American Party’-Lunch in Ons Centrum (alle leeftijden)
Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk gemeenteleden een deel van de lunch verzorgen. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Ariëtte Versteeg (078-6741274), zij heeft een lijst met benodigde producten en gerechten voor de lunch. Tijdens de kerkdienst van 23 en 30 augustus zal hierover uitleg worden gegeven.

14.30 uur:     Afsluiting van de lunch

U/jij komt toch ook?
Vul de aanmeldstrook in voor de lunch en lever deze vóór 07 september in bij één van de volgende adressen:
- Hoofdingang Hervormde kerk ‘s-Gravendeel·
- Fam. Geuze, Kerkstraat 25

Natuurlijk ben(t) u/jij ook van harte welkom om zomaar even ‘om ’t hoekje’ te komen kijken!

Geen vervoer of slecht ter been?
Laat het ons weten via Kees van der Beek (078-6733608), zodat we u kunnen ophalen en thuisbrengen.

Leuk om elkaar te ontmoeten! Graag tot ziens op zondag 13 september.
Commissie: Ineke Robbemont, Miranda Jongkoen, Els Kleinjan, Ariëtte Versteeg, Kees van der Beek