Doe mee aan een GGG! Een uitnodiging aan alle gemeenteleden.

Naast de gesprekskringen voor geloofsopvoeding bestaan er al vele jaren ruim 10 GGG’s en andere kringen in onze gemeente, waaraan (in totaal) circa 120 gemeenteleden deelnemen.
Zo’n GGG bestaat uit 8 tot 12 personen die maandelijks bij iemand thuis samenkomen om samen te groeien in geloof, gemeenschap en getuigenis.

Er is volop ruimte voor ontmoeting, (geloofs)gesprek, een stukje Bijbel, gebed en gezelligheid.
Zo delen we ons leven en geloof met elkaar, geven we gestalte aan de onderlinge verbondenheid en proberen we ook iets voor anderen (binnen en buiten de kerk) te betekenen.
Een kleine kring is daar vaak veel beter geschikt voor dan de meer groot-schalige zondagse kerkdiensten.
Ook bevordert een kleine kring de persoonlijke en onderlinge betrokkenheid bij het gemeenteleven.
Idealiter participeren daarom zoveel mogelijk gemeenteleden in kleine kringen. Zo wordt kerk-zijn niet alleen iets van de zondagmorgen, maar ook iets wat op andere momenten (meer kleinschalig) gestalte krijgt.
Bovendien hebben huiskringen hele oude papieren: in de begintijd van het christendom was dat dé manier van samenkomen!
Daarom nodigen we u van harte uit om u aan te sluiten bij een GGG. Uiteraard kunt u ook een keer oriënterend komen kijken.
Er zijn nog enkele GGG’s met ruimte, maar er start binnenkort ook een nieuwe GGG bij Jan en Theresia Kranendonk (Dokter Van der Bijlplein 7).
Verder wordt nagedacht om wellicht een GGG voor twintigers te lanceren.
Mocht u interesse hebben, zoek dan contact met Jan Kranendonk (06-21453984 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Hij is (gedurende de vacaturetijd) de coördinator/contactpersoon voor het kringwerk en kan meer inlichtingen geven over het aanbod van GGG’s en kringen.

Graag tot ziens bij een van de GGG’s!
Jan Kranendonk
tel. 06-21453984