Tienerpreek

Iedere tweede zondag van de maand (behalve in de zomermaanden en bij jeugddiensten) is er een 'tienerpreek'. De jongeren van 12 t/m 17 jaar verlaten dan tegelijk met de zondagsschool de kerk en gaan naar een eigen bijeenkomst in Reflex. Tijdens deze bijeenkomst wordt op eigentijdse en interactieve wijze een preek gehouden. Via allerlei werkvormen bespreken we het (bijbelse) onderwerp echt mét elkaar.

Contact
Hans Kuiper, Schenkeldijk 62, tel. (078) 673 6508, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe werkt de tienerpreek? Je komt gewoon naar de kerk. Vóór de preek gaan we de kerk uit en lopen we samen naar gebouw Reflex (in de Langestraat), want daar houden wij de tienerpreek. De ‘preek’ wisselen een of enkele leden van het tienerpreekteam af. Daarbij gaat het vaak wat anders dan in de kerk: interactief, soms met opdrachten, soms door gesprekken in groepjes en vaak creatief en verrassend. Zo proberen we de bijbelse boodschap op allerlei manieren dichtbij jou en jouw leven te brengen.

Natuurlijk hopen we zowel de nieuwe tieners (die vorig jaar afscheid namen van de zondagsschool) als de oude bekenden weer allemaal te zien in het nieuwe seizoen! Ook de ouders willen we van harte aansporen om alert te zijn en hun kinderen gebruik te laten maken van deze mogelijkheid.

Dit is het rooster met de data waarop de tienerpreek dit seizoen gehouden wordt:

17 september 2017
8 oktober 2017
12 november 2017
10 december 2017
14 januari 2018
18 februari 2018
18 maart 2018
8 april 2018
13 mei 2018
17 juni 2018

In principe is de tienerpreek steeds op de 2e zondag van de maand, maar… zoals je ziet, is dat dit seizoen lang niet altijd zo. Dit komt bijvoorbeeld omdat soms precies op de 2e zondag jeugddiensten zijn gepland. En dan is het natuurlijk leuk(er) om in de kerk te zijn! Ook kunnen er andere redenen zijn waarom we naar de 1e of 3e zondag uitwijken. Maar als je je mail (en de zondagsbrief of de website) in de gaten houdt, kan het niet verkeerd gaan. In de week voorafgaand aan de tienerpreek krijg je een herinneringsmailtje van ons!

Ouders die dat willen kunnen we ook opnemen in onze mailgroep.