Iedere zondagmorgen is er voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zondags-school. Voordat de preek begint verlaten zij rond half 11 samen met de leiding de kerkdienst en gaan naar ‘Ons Centrum’ (groep 1 t/m 6) c.q. naar de consistorie (groep 7 en 8)). Je mag ook direct van huis komen.
Er wordt een verhaal verteld uit de Bijbel en met elkaar gebeden en gezongen. In alle groepen wordt er een verwerking gedaan die over het verhaal gaat. Er wordt gewerkt met materiaal van ‘Vertel het maar’.
Als de kerkdienst afgelopen is, is ook de zondagsschool afgelopen.
Eén keer per maand in de morgendienst wordt een lied gezongen of een gedicht voorgedragen. Ook in doopdiensten wordt een lied gezongen.
Tijdens de kerstdagen vindt de eigen Kerstfeestviering plaats, waarvoor alle gemeenteleden worden uitgenodigd, en met Pasen worden narcissen uitgedeeld. Twee keer per jaar wordt voor en door de zondagsschool een jeugddienst georganiseerd.

Contactpersonen:
Gonnie Koomans (voorzitter), tel. (078) 673 49 84. e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.