Het college van kerkrentmeesters bestaat uit twee kerkrentmeesters en vier ouderling-kerkrentmeesters.
De taken van het college van kerkrentmeesters zijn:

• de zorg voor alle stoffelijke aangelegenheden van onze gemeente voor zover niet van diaconale aard, zoals het voorbereiden en opstellen van de begroting en de jaarrekening van de gemeente en zorg dragen voor de geldwerving;
  • het beheer van het kerkgebouw, de pastorie en Ons Centrum;
  • het bepalen van het personeelsbeleid: de predikant, de kerkelijk werkers, de kosters, de mensen van Ons Centrum en de organisten;
  • het bijhouden van de registers der gemeenteleden en van de doop- en lidmaten, de trouwboeken en het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden.

Van dit college maken deel uit:
Pieter Hartman, voorzitter van dit college - telefoon 843 4298
Marco de Romph - telefoon 06 - 4131 2625