De commissie Zending en Werelddiaconaat wil bevorderen dat wij een gemeente zijn die medeverantwoordelijk betrokken is bij de verbreiding van het Evangelie en de verbetering van de levensomstandigheden in grote delen van de wereld. Landelijk wordt door Kerk in Actie daarvoor aandacht gevraagd. Kijk daarvoor eens op www.kerkinactie.nl en u leest over het vele werk dat gedaan wordt.
Kerk in Actie is Zending en Werelddiaconaat in één organisatie, die werkt in vele landen in de vorm van noodhulp, structurele hulp en verkondiging van het Evangelie. Zij maakt daarbij gebruik van de kerkelijke organisaties in de landen waardoor een goede en optimale besteding van de gelden plaats vindt.
De activiteiten van de commissie komen naar voren in kerkdiensten waar Zending en Werelddiaconaat centraal staan, plantenactie, poffertjesactie, kalenderverkoop en bijeenkomsten over onderwerpen op het gebied van Zending en Werelddiaconaat.

Contactpersonen:
Dhr. Jac. Visser (voorz.), Kortestraat 7, tel. 673 2769, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. M. Jongkoen-Both (secr.), Vioolerf 7, tel. 673 3448, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zendingspost:

Mei 2015 jaargang 67 nr 1