Rondzendbrief

Bij het begin van het nieuwe seizoen, in september, en rond Pasen, in maart/april, wordt de rondzendbrief uitgegeven. Deze rondzendbrief bevat relevante informatie over kerkelijke activiteiten en wordt door de wijkteams bezorgd bij alle adressen van onze gemeente.

Kerkbode
Wekelijks verschijnt  ‘De Hervormde Kerk’: kerkblad voor de Hoeksche Waard. In dit blad staat actuele informatie over de kerkdiensten, activiteiten en pastoralia van een groot aantal Hervormde Gemeenten in de Hoeksche Waard. Het blad wordt uitgegeven door De Hoop Grafisch Centrum in Dordrecht, tel. 078-6111333 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dat ook de abonnementen verzorgt.