Het "Hervormd Kerkkoor ’s-Gravendeel" bestaat sinds 1945. Wij zijn een gemengd koor van ca. 45 leden.
Eens in de vier/vijf jaar voeren we een oratorium of ander groot werk uit. Daarnaast is er ieder jaar in december ons Kerstconcert en natuurlijk het regelmatig medewerken aan kerkdiensten binnen en buiten ’s-Gravendeel.
Elke maandagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 22.00 uur in Ons Centrum o.l.v. onze dirigent, met begeleiding van één van onze vaste repetitoren.
U wilt wel zingen, maar u weet het nog niet helemaal zeker? U bent van harte welkom voor een "snuffelstage", een vrijblijvende kennismaking, op onze repetitie!

Contactpersoon: Dhr. Ed van Maanen, Linnenstraat 4, 3295 VE 's-Gravendeel, tel: 078-6732291

website: www.hervormdkerkkoorsgravendeel.nl