Nieuws

Op maandagavond 24 december 2018 wordt de Interkerkelijke Kerstnachtdienst gehouden in de Hervormde kerk (Hendrik Hamerstraat 1).

Aanvang: 20:30 uur. Deur open: 20:00 uur.
Voorganger ds. W. Hordijk
Thema: “Breaking News”
Muzikale medewerking wordt verleend door: Rens van Rossum (orgel), Showkorps Juliana en Silvia Robbemont (zang).

In deze dienst hopen we het “Breaking News” van Jezus te communiceren op een aansprekende manier, zowel met woorden als gevarieerde muziek.
Vanuit de IKE willen we gemeenteleden van harte stimuleren om iemand uit te nodigen of mee te nemen.
We zien de kerstnachtdienst als een missionaire kans om het evangelie te delen met dorpsgenoten of vrienden.

Na afloop is er gelegenheid om buiten met elkaar gezellig warme chocolademelk of glühwein te drinken. Ook bent u erna van harte uitgenodigd in het gebouw Reflex, Langestraat 4A, om over de kerstnachtdienst na te praten. De koffie/thee staat daar klaar.

Kerstnachtdienst2018