In vervolg op een uitgebreid onderzoek door de liturgiecommissie en de gehouden gemeenteavond op 13 februari jl., heeft de kerkenraad in haar vergadering van 8 maart jl. ingestemd met het voorstel om m.i.v. september 2018 de liedbundel Hemelhoog in te voeren naast het Liedboek voor de Kerken.

Van deze bundel zullen ca. 50 exemplaren van de Basis Editie (exemplaar met harde kaft) voor in de kerk worden aangeschaft. Deze bundels zullen gewaarmerkt worden als eigendom van de kerk, waarbij het dus nadrukkelijk de bedoeling is dat deze achterblijven in de kerk.

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om één of meerdere bundels voor eigen gebruik te bestellen.
Er kan gekozen worden voor:

20180624 Liedbundel Hemelhoog basis editie  20180624 Liedbundel Hemelhoog tekst editie
Basis Editie (exemplaar met harde kaft)
Gewicht   535 gram
Afmetingen   17,6 x 11,3 x 3,4 cm
Prijs   € 25,00
Tekst Editie
Gewicht   331 gram
Afmetingen   14,8 x 21 x 1,2 cm
Prijs   € 12,50

Bij de ingang van de kerk ligt er van iedere editie een exemplaar ter inzage.
Voor meer informatie over de bundels: www.hemelhoog.nl.

Indien wij veel bundels in één keer bestellen, kunnen we profiteren van een staffelkorting tot 15%.
Met deze korting kunnen we bijvoorbeeld extra bundels voor in de kerk bestellen, digitale bladmuziek of andere aan Hemelhoog gerelateerde producten.

Tevens bestaat de mogelijkheid om één bundel voor eigen gebruik aan te schaffen en er tegelijkertijd één te schenken aan de kerk. De bundel die geschonken wordt aan de kerk (een zogenaamde ANBI instelling) komt onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor giftenaftrek bij de aangifte inkomstenbelasting.

Voor bestelling:

- Klik hier voor het downloaden van het bestelformulier

- Klik hier voor het online bestelformulier

- Of scan de QR code voor het online bestelformulier:

20180624 Liedbundel Hemelhoog QR code

De bestelde bundels zullen op de startdag, zondag 16 september 2018, klaarliggen in de kerk om na de dienst opgehaald te worden. Indien online besteld wordt, dient er contant of per pin bij levering betaald te worden.

College van kerkrentmeesters