Visie en beleid van de gemeente

Zondagmorgen 24 september presenteren wij, met trots, het nieuwe (concept) beleidsplan 2017-2021. Het afgelopen half jaar is er door de kerkenraad hard gewerkt om dit beleidsplan vorm en inhoud te geven. Het nieuwe (concept) beleidsplan is hier te downloaden:

- Concept beleidsplan 2017-2021

- Bijlage 1 Bijbelse gemeentevisie 2013-2017

- Bijlage 2 Uitgangspunten van de gemeente 2013-2017

of op te vragen bij de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Achter in de kerk ligt een aantal exemplaren afgedrukt in groot lettertype. Deze zijn bestemd voor de oudere gemeente-leden die minder makkelijk toegang hebben tot de digitaal beschikbare versie. Op dinsdag 10 oktober zal het (concept) beleidsplan aan u, als gemeente, voorgelegd worden tijdens een gemeente avond in Ons Centrum (aanvang 20:00 uur). Naast de presentatie van het nieuwe beleidsplan, zal de Interkerkelijke Evangelisatie (I.K.E.) die avond een presentatie geven. Gezien het succes van de vorige keer, zal de avond afgesloten worden met een informele borrel. Noteer 10 oktober dus in uw agenda.