Gemeente Groei Groepen

De deelnemers aan GGG 8 hebben de gewoonte het seizoen op een bijzondere zinvolle manier af te sluiten of te beginnen.

Zondag 7 september j.l. hebben we de kerkdienst bijgewoond van Ds. Henk Hartogsveld, in de Vrijzinnige Gemeente Sliedrecht. DSCF1936

Zin in een gezellige avond? En wil je graag met anderen over het geloof praten? Dan is de Gemeente Groei Groep wat voor u/jou!
Waar staat de GGG voor?
Groeien in gemeenschap, Groeien in geloof, Groeien in getuigenis (getal). Er zijn op dit moment een tiental GGG-groepen in onze kerk die gemiddeld één keer per maand samenkomen. Op deze avonden wordt op een gezellige wijze aan de hand van een thema een aantal vragen behandeld die direct verband leggen tussen geloof en het dagelijkse leven. Voor iedere leeftijd en persoonlijkheid is er een plaats binnen een van deze groepen. We zetten alvast een stoel voor je klaar!