Vanaf 12 juli gaan de deuren van ons kerkgebouw iedere zondagmorgen open om met maximaal 100 personen naar de gezamenlijke kerkdienst te kijken, die vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk wordt uitgezonden. We zijn dankbaar dat we deze stap kunnen zetten en dat we elkaar, zij het op kleinere schaal dan gewoonlijk, weer in ons eigen gebouw kunnen ontmoeten!

Hieronder een overzicht van de belangrijkste zaken:

- Met ingang van D.V. zondag 12 juli is het mogelijk om met maximaal 100 personen in ons kerkgebouw bijeen te komen. Wij nodigen u hiervoor van harte uit.
- Inschrijven is verplicht en kan vanaf maandag tot en met vrijdag (18:00 uur) via de links in de tabel hieronder.
- Lees (indien mogelijk) voorafgaand aan uw kerkbezoek het gebruiksplan voor ons kerkgebouw door via deze link. U weet dan vooraf wat de regels in de kerk zijn.
- Samen zingen is in de kerk helaas nog niet mogelijk.
- Bij aankomst in de kerk volgt u de instructies van de dienstdoende coördinatoren, zij zullen u een plaats in de kerk toewijzen.
- In de maanden juli en augustus is er gedurende de hele dienst in en rond Ons Centrum zondagsschool. Ouders kunnen hun kinderen via de links in de tabel hieronder opgeven voor de zondagsschool en voorafgaande aan de dienst naar de zondagsschool brengen.
- De kinderen kunnen op het plein afgezet en weer opgehaald worden. Ouders mogen Ons Centrum niet betreden.
- Vanaf 5 juli zijn de middagdiensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk, tot maximaal 100 personen, vrij toegankelijk. Aanmelden is niet noodzakelijk. Het gebruikersplan van de Ichthuskerk is te vinden op: www.cgkgravendeel.nl.

We vragen u ook om bijtijds naar de kerk te komen, zodat iedereen ruim vóór 10:00 uur een plekje heeft. Het zal in het begin misschien niet allemaal vlekkeloos verlopen en er zullen vast en zeker verbeterpunten naar voren komen. Het is voor ons allemaal nieuw, we rekenen op uw begrip. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw wijkouderling.

We zien ernaar uit u weer te ontmoeten!!

Datum Link om in te schrijven (beschikbaar van maandag t/m vrijdag 18:00 uur)
26 juli 2020 Ticketsite
2 augustus 2020 Ticketsite