LogoHG

Herfstfair

 

 

 

 

 

De Herfstfair, die altijd op een zaterdag in oktober gehouden wordt, zal dit jaar i.v.m. de Corona crisis niet gehouden worden.

Like de Facebookpagina: ‘Herfstfair Hervormde Gemeente ’s-Gravendeel’ of bezoek deze website regelmatig voor nieuws of ontwikkelingen.

 

Winterplein online

Na de succesvolle edities in voorgaande jaren was het de bedoeling dat Winterplein dit jaar een speciale lustrumversie zou worden. Plannen hiervoor waren alweer in volle gang, totdat Corona alle activiteiten aan banden legde.
Het organiseren van evenementen is voorlopig, vanwege alle te nemen maatregelen en het überhaupt verkrijgen van een vergunning, geen optie.
De organisatie heeft er daarom dit jaar voor gekozen om volledig online te gaan, zodat u de aangename sfeer die u normaal bij Winterplein beleeft, mee kan nemen naar huis.
Dit jaar verkopen wij veel van de gebruikelijke producten online mét bezorgservice. Daarom lanceren wij dit jaar de Wintershop! De wintershop is te vinden op www.winterplein.online.
Tevens is er een GROTE WINTERPLEIN VERLOTING, waarvan de verkoop van de loten afgelopen zondag (27 september) gestart is en de trekking zal plaatsvinden op donderdag 10 december 2020 om 20.00 uur.
De loten zullen door veel vrijwilligers in papieren vorm verkocht worden, maar zijn ook online in de Wintershop te koop.

Het doel van Winterplein is om met elkaar een gezellig evenement neer te zetten en een leuk bedrag op te halen dat volledig ten goede komt van de Hervormde Gemeente ‘s-Gravendeel.

Het is vermeldenswaard dat beide evenementen in totaal doorgaans € 8.000 tot € 9.500 opleveren per jaar. De fysieke sfeer kan dit jaar helaas niet geproefd worden, maar we hopen toch door het aanbieden van de producten in de webshop en de verkoop van de loten een mooi bedrag bij een te kunnen brengen.

Like ook Facebookpagina: ‘Winterpleinsgravendeel’ of bezoek vooral de website www.winterplein.online.