LogoHG

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem, alsof je een personage bent uit de tijd van Jezus. Wat zou jij doen als je in zijn of haar schoenen zou staan?

Een combinatie tussen een QR-speurtocht en een escaperoom. Dat is de Paaschallenge die de Aanloop samen met de IKE ‘s-Gravendeel organiseert.

Je kiest één van de vier historische figuren uit de tijd van Jezus en volgt de daarbij horende QR-code. Onderweg los je puzzels op om te raden op welke locatie in Jeruzalem je bent. En je maakt keuzes die jouw gekozen karakter zou maken.

Wanneer?
Zaterdag 27 maart van 10.00 uur tot 19.30 uur. De PaasChallenge duurt ongeveer 60 minuten.
Vanwege de coronamaatregelen werken we met tijdsloten, zodat iedereen veilig de route kan lopen met voldoende onderlinge afstand. Vrijdagavond 26 maart zijn deze tijdsloten inmiddels gereserveerd.

Voor wie?
Vooral voor jongeren van 10 tot 18 jaar, maar de Paaschallenge is ook erg leuk om als gezin te doen. Het spel is voor iedereen goed te spelen, of je nu naar de kerk gaat of niet.

Meld je nu aan!
Je kan je alleen, als tweetal of met meer personen uit één huishouden meedoen.

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een link om online je reservering te maken of via https://calendly.com/paaschallengegravendeel/paaschallenge-2021

Let op!
Minimaal 1 van deelnemers per groep heeft een smartphone met QR scanner en internet nodig.

202103 PaasChallenge