Je bent welkom ✝️!!

Yes, we kunnen nog steeds samenkomen. Dat doen we vrijdagavond 10 september in een worshipdienst in de Hervormde Kerk. Thema is ‘Jezus, hoop van de volken’.
Als organisatie en muzikanten zijn we volop in voorbereiding 🙏🏻🎶🥳. We kijken uit naar de samenkomst en om jullie te ontmoeten én we zijn bovenal benieuwd naar wat God deze avond wil doen 🕊.

De dienst is fysiek bij te wonen, alleen is het aantal plaatsen helaas beperkt (vanwege Corona maatregelen).
➡️ aanmelden kan vanaf maandag 30 augustus via deze link.

Ook is er een livestream, zodat zoveel mogelijk mensen de dienst kunnen bijwonen: 🎥 YouTube/IKE ‘s-Gravendeel

Als je in ons hart ♥️ kijkt, zouden we het liefste weer in een stampvolle kerk ⛪️ samenkomen, maar dat vraagt nog wat extra geduld. Daarom zal er ook een livestream zijn.

Bijgevoegd de uitnodiging met een overzicht van de relevante informatie.

We hopen en bidden jullie de 10e te ontmoeten! 🙏🏻

20210910 Worship avond