LogoHG

Engelenproject (logo large)
We gaan langzamerhand alweer op weg naar Kerst, een mooie periode, maar ook een tijd waarin veel mensen behoefte hebben aan een vorm van troost of aandacht. Er bestaat landelijk een engelenproject en net als afgelopen jaar willen we dit project weer opzetten binnen onze gemeente.

Naast de vraag om aandacht of troost zijn er ook veel mensen die dit wel zouden willen geven. Het engelenproject zorgt ervoor om deze twee groepen met elkaar verbinden.

Het is een project voor vier weken, de adventstijd, en het kan anoniem, elkaar kennen is niet nodig en dit mag ook zo blijven.

Tijdens de Adventstijd zorg je als ‘engel’ voor een verrassing voor diegene die dat nodig heeft. Als ‘engel’ ga je in de Adventsweken 4 keer (28 november, 5, 12 en 19 december) langs bij de ander om die te verrassen met iets lekkers, een mooi gedicht, of wat moois. Dit kan anoniem zoals door iets aan de deur te hangen of in de brievenbus te doen.

Iedereen kan hieraan meedoen, dat is het mooie van dit project. Als ‘engel’, als ontvanger, of als je een naam door wilt geven van iemand die wel een steuntje kan gebruiken in deze tijd, geef het door. Doe je mee?

Voor een goede coördinatie om mensen aan elkaar te verbinden is aanmelden belangrijk, je ontvangt dan ook verdere informatie die nodig is.

Aanmelden of andere informatie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ada Hartogsveld