menublok

Welkom-afbeelding014.jpg

De Hervormde Gemeente van 's-Gravendeel heet je van harte welkom op onze website!

De informatie op deze website is opgedeeld in duidelijke onderdelen, elk voor een bepaalde doelgroep en bereikbaar via de knoppen bovenin het scherm.

Een aantal artikelen en foto's zijn beveiligd. Die zijn alleen te zien en te lezen nadat je bent ingelogd. De inloggegevens vind je in onze wekelijkse zondagsbrief. Of je kunt ook een mail sturen naar de websitebeheerders.

Coronacrisis
Momenteel worden er geen kerkdiensten in de Hervormde Kerk gehouden; zodra dit weer mogelijk is, zal dat in de zondagsbrief en hier op de website vermeld worden.
Vanaf 12 juli worden er weer kerkdiensten in de Hervormde Kerk gehouden, waarbij inschrijven verplicht is. Lees hier meer.