Even voorstellen

Binnen het protestantse kerkmodel berust de leiding van een gemeente bij de kerkenraad.

Onder de eindverantwoordelijkheid van de kerkenraad worden niet alleen de zondagse kerkdiensten gehouden maar vinden er in onze gemeente ook doordeweeks tal van activiteiten plaats:

Het pastoraal team bestaat uit de volgende personen:
Pastoraal medewerker: Rook Verkaik telefoon: 0184 631 885 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het pastoraal team is verantwoordelijk voor het (crisis)pastoraat.

Meer informatie over adressen, telefoon, email etc. vind u onder Startpagina - Informatiegids - Kerkenraad - Pastoraal team.