LogoHG

Omdat we in alles afhankelijk zijn van God willen we in onze gemeente regelmatig samenkomen om Gods zegen te vragen over het werk in de gemeente, te bidden om Zijn leiding daarbij en voorbede te doen voor wie het moeilijk hebben.

Gebedskring

“Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren” (Jeremia 29:12).

Al jaren komen er een aantal gemeenteleden bij elkaar om een uurtje in Ons Centrum met elkaar te bidden voor onze gemeente, ons dorp, ons land, het gebeuren in de wereld etc. Net wat in ons opkomt, wat ons bezig houdt of wat wij hebben opgevangen “in de wandelgangen”. Deze punten schrijven we even op als geheugensteuntje en brengen het vervolgens in gebed.

Vanaf januari 2020 komen we iedere dinsdagmiddag om 13.30 uur samen in Ons Centrum.

Als u interesse hebt, het belang van samen bidden inziet, schuif dan gerust eens aan of neem contact op met Bets Mol (06-2720 6156), Ariëtte Versteeg (06-2979 4900) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot slot Filippenzen 4:6 spoort God ons aan: “Maak je geen zorgen, maar vraag God wat je nodig hebt”. We houden een stoel voor je vrij!