De foto's van de paasviering van de zondagsschool zijn toegevoegd aan de fotopagina.

Op Paasmorgen kwamen de kinderen van de zondagsschool samen in de hal van Ons Centrum, waar ze eerst drinken en wat lekkers kregen. Om 10 uur begon Lisette met gebed, waarna ze het Paasverhaal vertelde, waarbij ook de platen werden getoond.

Daarna ging iedereen naar de grote zaal, waar alles klaar lag om een liturgisch paasstukje te maken.

Tegen het einde van de kerkdienst gingen kinderen en leiding in optocht naar de kerk, waar een korte toelichting op het paasstukje werd gegeven. Na de dienst werden narcissen en door de kinderen gemaakte kaarten uitgedeeld.

Om deze fotopagina te bekijken moet u eerst inloggen met de inloggegevens die onderaan elke zondagsbrief vermeld staan.