LogoHG

Overig gemeentewerk

IKK Kairos is in 1991 opgericht en vierde in 2016 het 25 jarig bestaan. Het koor bestaat uit een enthousiaste groep vrouwen en mannen die het heerlijk vindt om vlotte muziek te zingen waarin het evangelie van Jezus Christus centraal staat. Wij werken graag mee aan diensten/bijeenkomsten zowel in kerken als in ziekenhuizen of in zorginstellingen. Naast deze optredens werken wij om de paar jaar toe naar een groot concert met wisselende thema’s.

IKK Kairos staat onder leiding van dirigent Arie de Korte. Tijdens optredens wordt het koor meestal begeleid door de vaste pianist Ronald van der Schelde. Soms wordt er gebruikgemaakt van een geluidsband.

Hou je van zingen, wil je eens komen luisteren en de sfeer proeven tijdens een repetitie? Dan ben je van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Wij repeteren iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in P.c.b.s. ’De Bouwsteen’ Vlasakker 3 in ‘s-Gravendeel. Je kunt ook even contact opnemen met een van de bestuursleden (voor de contactgegevens zie tabblad bestuur in de menubalk op onze website).

Website: www.ikk-kairos.nl

Het "Hervormd Kerkkoor ’s-Gravendeel" bestaat sinds 1945. Wij zijn een gemengd koor van ca. 45 leden.
Eens in de vier/vijf jaar voeren we een oratorium of ander groot werk uit. Daarnaast is er ieder jaar in december ons Kerstconcert en natuurlijk het regelmatig medewerken aan kerkdiensten binnen en buiten ’s-Gravendeel.
Elke maandagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 22.00 uur in Ons Centrum o.l.v. onze dirigent, met begeleiding van één van onze vaste repetitoren.
U wilt wel zingen, maar u weet het nog niet helemaal zeker? U bent van harte welkom voor een "snuffelstage", een vrijblijvende kennismaking, op onze repetitie!

Contactpersoon: Dhr. Ed van Maanen, Linnenstraat 4, 3295 VE 's-Gravendeel, tel: 078-6732291

website: www.hervormdkerkkoorsgravendeel.nl

Vanaf 1995 worden er ontmoetingsochtenden voor vrouwen georganiseerd, één in het voorjaar en één in het najaar. Deze worden gehouden in Ons Centrum.
De ochtenden hebben een open en ontspannen karakter en zijn voor iedereen toegankelijk. Er wordt iemand uitgenodigd die over een aantrekkelijk of interessant onderwerp zal spreken. Daarbij worden de Bijbelse principes gehanteerd, zodat deze ochtenden tot doel hebben elkaar te bemoedigen, te ondersteunen en te groeien in geloof. Naast de toespraak is er ook altijd een muzikale bijdrage.
Iedereen is van harte welkom. Ook ouders met jonge kinderen, want er is altijd kinderoppas! Bij het begin van de morgen en tijdens de pauze drinken we koffie met wat lekkers erbij.

Contactpersoon: Mw. A.E. de Vos-Los, Boendersweg 34, tel. 673 2046

De IKE is een commissie met leden uit de Chr. Ger. Kerk, de Ger. Kerk en de Hervormde Gemeente. Deze commissie organiseert diverse activiteiten in ’s-Gravendeel, zoals de kerstnachtdienst, de interkerkelijke Alphacursus, de rozenactie rond Pasen, de Lichtjestocht en de Passie van Pasen.

Contactpersoon: Dhr. J. Kranendonk (voorzitter), tel. 06 - 2145 3984, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.