LogoHG

Jeugd en Jongeren

Op zaterdag 31 oktober hebben verschillende vrijwilligers de ruimte van de kinderoppas en connected opgeknapt. Hierbij enkele foto's van deze klusochtend en het schitterende resultaat

IMG 20151031 WA0001

Subcategorieën

Jeugdvereniging De Aanloop is dé club voor tieners tussen 10 en 16 jaar. Op de Aanloop is elke vrijdagavond een hele gezellige avond. We openen de avond met z’n allen en daarna gaan we uiteen in drie groepen.

In de jongste, midden en oudste groep begint vervolgens een gedeelte over uiteenlopende onderwerpen. Het kan een actueel onderwerp zijn, een onderwerp uit de bijbel of iets wat we hebben meegemaakt of ons bezighoudt. Kortom, onderwerpen waar we met elkaar over kunnen praten en discussiëren en kunnen spiegelen naar de bijbel. Natuurlijk ontbreekt creativiteit, spel, muziek en toneel niet tijdens het behandelen van een gedeelte.

Tijdens een clubseizoen bereiden we ook jeugddiensten voor. Van zo’n jeugddienst kunnen we dan helemaal onze eigen dienst maken door zelf het thema uit te werken en bijbelverhalen en liedjes uit te kiezen.

Maar het absolute hoogtepunt van een clubseizoen is het jaarlijkse kamp. Het eerste weekend van de herfstvakantie vertrekken we met elkaar naar een kamphuis om daar drie dagen vol met feest, sport, spel, toneel en dans te beleven.

Ons clubseizoen start ieder jaar op de vrijdag vóór de startzondag van onze kerk. Halverwege juni is het seizoen weer afgelopen. We starten om 19:00 uur en om 20:15 uur is de avond afgelopen. Het zou leuk zijn als jij er ook bij bent!

Contactpersonen:
voorzitter: Annelies Hardenbol-Bouman,
Strijensedijk 5; tel.nr.: 06-45896040; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
secretaresse: Ester van der Beek - Havelaar,
Constantijnstraat 56; tel.nr.: 06-46338215; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt ook een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zijn te volgen op Facebook.