Nieuws

Door het coronavirus zijn veel activiteiten in de kerk helaas stilgevallen, waaronder het onderwijs. De veelbelovend gestarte O2-avonden (ontmoeting & onderwijs op de 2e zondagavond van de maand) kunnen bijvoorbeeld tijdelijk niet doorgaan. Voor de onderwijscomponent is er echter een alternatief dat we via onze gemeente aanbieden aan geïnteresseerde gemeenteleden.

Het betreft een bundel van 7 toegankelijke online-cursussen die door het Evangelisch College wordt aangeboden. Normaal kost deze bundel € 125,-, maar via kerken is deze bundel tijdelijk (vanwege de coronacrisis) beschikbaar voor slechts € 25,- per deelnemer. We zien dit als een mooie kans om gemeenteleden te stimuleren hun geloof te verdiepen en geestelijk te groeien!

Het pakket bestaat uit de volgende online-cursussen:

• Ontdek de Bijbel: Ruth
  • Ontdek de Bijbel: Job
  • Ontdek de Bijbel: Matteüs
  • Ontdek de Bijbel: Handelingen
  • Het grote verhaal van de Bijbel
  • Het einde der tijden: christelijke toekomstverwachting
  • Ontdek de Vroege Kerk

Deze cursussen kun je thuis in je eigen tempo volgen op je computer, tablet of telefoon.
Wie geïnteresseerd is, kan gaan naar de volgende webpagina:

Via deze link kun je daar de cursusbundel bestellen.
Bij de bestelling moet de volgende kortingscode worden ingevoerd: HGDEEL100EURO
Hierdoor wordt er € 100,- korting toegekend. De resterende € 25,- betaal je dan als gemeentelid zelf via iDeal.
Daarna heb je online toegang tot de 7 online-cursussen, waarmee je de komende weken/maanden aan de slag kunt.
Dit kan zelfstandig, maar nog mooier is om je ervaringen te delen met een of enkele andere gemeenteleden met wie je dezelfde cursus volgt.

Voor vragen: neem contact op met Jan Kranendonk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-21453984)