Vanaf zondag 6 september zullen we weer kerkdiensten in ons eigen kerkgebouw houden. Eind mei is er door de kerkrentmeesters een videosysteem besteld. Dit is sinds zondag 11 oktober operationeel. Dit betekent dat we nu zowel via de kerkomroep te beluisteren als via de livestream te bekijken en te beluisteren zijn.
De gezamenlijke middagdiensten, onder verantwoording van de Christelijke Gereformeerde Kerk, worden in de komende periode gecontinueerd.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste zaken:

- Het is mogelijk om met maximaal 30 personen in ons kerkgebouw bijeen te komen. Wij nodigen u hiervoor van harte uit.
- Inschrijven is verplicht en kan vanaf maandag tot en met zaterdag (12:00 uur) via de links in de tabel hieronder.
- Lees (indien mogelijk) voorafgaand aan uw kerkbezoek het gebruiksplan voor ons kerkgebouw door via deze link. U weet dan vooraf wat de regels in de kerk zijn.
- Samen zingen is in de kerk helaas nog niet mogelijk.
- Bij aankomst in de kerk volgt u de instructies van de dienstdoende coördinatoren, zij zullen u een plaats in de kerk toewijzen.
- Er is gedurende de hele dienst in en rond Ons Centrum zondagsschool. Ouders kunnen hun kinderen via de links in de tabel hieronder opgeven voor de zondagsschool en voorafgaande aan de dienst naar de zondagsschool brengen. De kinderen gaan dus niet tijdens de dienst naar de zondagsschool.
- De kinderen kunnen op het plein afgezet en weer opgehaald worden. Ouders mogen Ons Centrum niet betreden.
- De middagdiensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk zijn, tot maximaal 30 personen, vrij toegankelijk. Aanmelden is niet noodzakelijk. Het gebruikersplan van de Ichthuskerk is te vinden op: www.cgkgravendeel.nl.

We zien ernaar uit u en jou te ontmoeten!!

Niels Kegel, scriba

Datum Link om in te schrijven (beschikbaar van maandag t/m zaterdag 12:00 uur)
Kerkdienst 29 november 2020 Ticketsite

Kerkdienst 6 december 2020 Ticketsite