Zoals u in week 41 gehoord heeft gaan de Nederlandse kerken vrijwillig terug naar dertig bezoekers per dienst. Dit betekent voor onze kerk dat ook wij terug gaan van 100 mensen naar 30 mensen per dienst.

Dit betekent dat we de komende weken een hoop mensen zullen moeten teleurstellen. Zoals u echter weet hebben we de afgelopen tijd veel tijd gespendeerd aan het installeren van een videosysteem in onze kerk.

Door de maatregel van maandag 5 oktober is besloten om sneller dan gepland ook vanuit onze kerk iedere zondag een livestream uit te zenden via YouTube.

We hopen hiermee de verbondenheid en geloof in God te bieden, al is het op afstand. Technisch zijn we in staat om dit te doen: beeld en geluid zijn op dit moment op niveau zodat we kunnen starten met uitzenden. Omdat we nog ervaring zullen moeten opdoen proberen we het zo goed mogelijk aan u te presenteren maar verwacht nog wel wat hobbels.

U kunt ons kanaal hier vinden: Livestream Hervormde Kerk

AV001 AV002