Vanaf zondag 2 mei zullen we kerkdiensten met maximaal 50 personen houden. Dit kan vanwege de verruiming in de regels voor de eredienst, zoals genoemd in dit nieuwsbericht hier op de website. De mogelijkheid blijft ook om de dienst thuis via de kerkomroep te beluisteren of via de livestream te bekijken en te beluisteren.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste zaken:

- Het is mogelijk om met maximaal 50 personen in ons kerkgebouw bijeen te komen. Wij nodigen u hiervoor van harte uit.
- Inschrijven is verplicht en kan vanaf maandag tot en met zaterdag (12:00 uur) via de links in de tabel hieronder.
- Lees (indien mogelijk) voorafgaand aan uw kerkbezoek het gebruiksplan voor ons kerkgebouw door via deze link. U weet dan vooraf wat de regels in de kerk zijn.
- Samen zingen is in de kerk helaas nog niet mogelijk.
- Bij aankomst in de kerk volgt u de instructies van de dienstdoende coördinatoren, zij zullen u een plaats in de kerk toewijzen.
- Vanaf zondag 21 maart is er de hele dienst in en rond Ons Centrum zondagsschool. Ouders kunnen hun kinderen via de links in de tabel hieronder opgeven voor de zondagsschool en voorafgaande aan de dienst naar de zondagsschool brengen. De kinderen gaan dus niet tijdens de dienst naar de zondagsschool.
- De kinderen kunnen op het plein afgezet en weer opgehaald worden. Ouders mogen Ons Centrum niet betreden.

We zien ernaar uit u en jou te ontmoeten!!

Datum Link om in te schrijven
(beschikbaar van maandag t/m zaterdag 12:00 uur)

Kerkdienst 9 mei 2021

Jeugddienst De Aanloop