LogoHG

Engelenproject (logo large)

We gaan alweer op weg naar Kerst, een mooie periode, maar ook een tijd waarin veel mensen behoefte hebben aan een vorm van troost of aandacht.

Evenals vorig jaar willen we binnen onze gemeente weer meedoen aan het engelenproject.

Naast de vraag om aandacht of troost, zijn er ook veel mensen die dit wel zouden willen geven. Het engelenproject zorgt ervoor om deze twee groepen met elkaar verbinden. Het is een project voor vier weken, de adventstijd, en het kan anoniem, elkaar kennen is niet nodig en dit mag ook zo blijven.

Tijdens de Adventstijd zorg je als engel voor een verrassing voor diegene die dat nodig heeft. Als engel ga je in de Adventsweken 4 keer (27 november, 4, 11 en 18 december) langs bij de ander om die te verrassen met iets lekkers, een mooi gedicht, of wat ander moois. Doe dit anoniem, zoals iets aan de deur hangen of doe het in de brievenbus.

Het mooie is, iedereen kan hieraan meedoen. Dus… wil je meedoen aan dit project? Als engel, als ontvanger, of als je een naam door wilt geven van iemand die wel een steuntje kan gebruiken in deze tijd. Je kan als engel natuurlijk ook doorgeven wie je zelf tot steun wilt zijn.
Voor een goede coördinatie om mensen aan elkaar te verbinden is aanmelden belangrijk, je ontvangt dan ook verdere informatie die nodig is.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor verdere informatie kan je hier terecht.

Doet u, doe jij ook mee?
Ada Hartogsveld