Aankomende zondag 22 augustus is het weer ‘vier-de-zondag’!

Deze keer is ds. Erik Groeneveld uit Papendrecht onze (gast)voorganger.

Hij zal spreken over het thema: 'Wachten…' Een thema waar we in coronatijd allemaal mee te maken hebben. Wachten is moeilijk, zeker als het lang duurt. Hoe ga je daarmee om? Het thema bepaalt ons ook bij de vraag waar we eigenlijk ten diepste op wachten en waar we naar uitzien. En hóe we dat doen: passief afwachtend of actief verwachtend?

De opzet van de vier-de-zondag is bekend: een laagdrempelig karakter, een prikkelend of relevant thema, naast vertrouwde ook modernere liederen, deze keer vooral begeleid door ons combo met Hanna Mesker en Eefje Groeneveld op zang, Rens van Rossum op piano en Nander de Man op drums.

Een ieder (zowel jong als oud) wordt van harte uitgenodigd om de vier-de-zondag mee te beleven, hetzij in de kerk (dan even inschrijven), hetzij via livestream of kerkomroep.

Vier de zondag