Aankomende zondag 28 augustus is het weer ‘vier-de-zondag’! Jan Kranendonk is deze keer onze voorganger.
Met een schuin oog kijkend naar de doorstart van het Formule 1 seizoen is het thema: Wat kunnen we als kerk van Max Verstappen leren?
Ook niet-liefhebbers van motorsport komen voldoende aan hun trekken, want we gebruiken Max als opstap naar diepere vragen als: Waarvoor bestaan we eigenlijk als kerk? En wat heb je als christen nodig om de ‘race van je leven’ te rijden?
In dat kader komt ook het nieuw geformuleerde mission statement van onze gemeente aan de orde: een zin van 8 woorden die kernachtig onze missie verwoordt als ‘formule 1’ van onze gemeente.

Naast een laagdrempelige insteek zal er deze vier-de-zondag relatief veel bekend liedrepertoire uit Hemelhoog worden gezongen, begeleid door ons combo met Niels Kegel en Arnoldus Scharft op zang, Rens van Rossum op piano/orgel en Niels Robbemont op drums. Een ieder (zowel jong als oud) wordt van harte uitgenodigd om deze vier-de-zondag mee te beleven. We hopen op een steeds vollere kerk, zeker nu de vakanties voorbij zijn en het nieuwe seizoen weer gaat beginnen.
Ook gasten of belangstellenden zijn welkom. Neem dus gerust iemand mee!

***update***
Sneak preview van 2 liederen die in de dienst gezongen gaan worden:

Hemelhoog 684  Laat uw glorie zien

Hemelhoog 350  Jezus, hoop van de volken