LogoHG

Een korte kennismaking met onze predikant, het pastoraal team en de kerkenraad.

Lees meer...

Als kerk zijn we er niet voor onszelf. Ons bestaan danken we aan God zelf die er eens voor gezorgd heeft dat ook hier in ’s Gravendeel het evangelie van Jezus Christus werd verkondigd. Door deze blijde boodschap weten we ons als gemeente geroepen God, elkaar en de wereld om ons heen te dienen. Wat dit concreet betekent wordt uitgewerkt in onze visie en ons beleid.

foto kerkOns kerkgebouw staat midden in de dorpskern van ’s Gravendeel. Vlak bij de kreek waar zich veel van ons dorpsleven en festiviteiten afspeelt. De makers van ons kerkzegel hebben in die kreek ook een verwijzing naar Psalm 1 gezien ‘Een boom geplant aan waterstromen’. Zo wil onze gemeente midden in het huidige leven van gewone ’s Gravendelers staan en tegelijk weet hebben van een dieper geheim dat ons leven draagt.

Lees meer...

Veel informatie over de organisatie van de gemeente en de activiteiten die er aangeboden wordt zijn te vinden in het zog. ‘Groene boekje’ dat eens in de 2/3 jaar uitgegeven wordt. Hierin vindt u ook alle contactpersonen, adressen en verdere informatie die u nodig hebt om u weg in onze gemeente te vinden.