STARTDAG ZONDAG 24 SEPTEMBER ‘SAMEN GOD AANBIDDEN’

Zondag is het zover! Dan vindt onze jaarlijkse startdag plaats. De dag vindt plaats op Camping Polderland (Platte Schenkel 1a) en ziet er als volgt uit:
9:00 uur Gezamenlijk ontbijt
10:30 uur Gezinsdienst in de openlucht
11:30 uur Koffie met iets lekkers
12:15 uur Speeddate, ontmoeting, sport & spel en kanoën voor de jeugd
13:00 uur Afsluitende borrel met een warme hap

 
We starten de dag met een gezamenlijk ontbijt. Hiervoor hoeft u zich niet op te geven. Wel vragen we u om zelf iets lekkers voor bij het ontbijt mee te nemen. U kunt uw belegde broodjes, croissantjes, krentenbollen, eierkoeken, gekookte eitjes of wat u ook meebrengt bij aankomst aan ons overhandigen. Wij maken er dan een gezellig ontbijtbuffet van. (Tip voor de hoeveelheid: als u voor uzelf of eigen gezin + 1 à 2 personen extra iets meebrengt is dit voldoende). Voor drinken wordt gezorgd.

Om 10:30 uur vieren we in de openlucht een gezinsdienst. Onze eigen predikant, ds. S. Dierx, zal voorgaan. Het thema van deze dienst is: ‘Samen God aanbidden‘. Rens van Rossum en Niels Robbemont verzorgen de muzikale begeleiding. Fien Bijl speelt op haar harp! De dienst is helaas niet te volgen via de livestream, omdat optimaal geluid niet te garanderen is. Er zijn banken, statafels en krukken beschikbaar, maar neem als u dat wil gerust een eigen stoel of een kleedje mee om op te zitten.

Na de dienst is er koffie, thee en limonade met iets lekkers dat verzorgd wordt door jongeren uit de gemeente. Aansluitend zijn er diverse activiteiten voor jong en oud zoals een speeddate, kanoën voor de tieners en op camping Polderland kan de jeugd zich uitstekend vermaken in de zandbak, op de trampoline, op het sportveld etc.

Rond 13:00 uur sluiten we het programma af met een borrel en een eenvoudige warme hap, door ons verzorgd.

Voor wie niet op eigen gelegenheid naar camping Polderland kan komen regelen we vervoer. Neem gerust contact op met Nel Verhoef (06-54288032) of Leen van der Vinde (06-38397500).

Uiteraard zijn aan deze startdag kosten verbonden. Op de dag zelf kunt u uw vrijwillige bijdrage in de daarvoor bestemde bus deponeren. Digitaal doneren kan via onze Appostel-app.

We hopen op een gezellige en zonnige dag. We rekenen op uw en jouw komst. Bij -onverhoopt- slecht weer wijken we uit naar de kerk en Ons Centrum. Mocht dit het geval zijn dan wordt dit zaterdag aan het einde van de middag via de website, facebook en de Appostel bekend gemaakt.

Een hartelijke groet, namens de leden van de startdagcommissie