gebed2 

In de week van 21 tot 28 januari vindt de jaarlijkse ‘Week van Gebed voor eenheid’ weer plaats.

De Week van Gebed voor eenheid is een jaarlijks terugkerende week waarin wereldwijd miljoenen christenen samen bidden. Door samen te bidden, ervaren we dat we verbonden zijn, met God en met elkaar. Tegelijk tonen we onze betrokkenheid met de wereld om ons heen door voorbede te doen voor wat er speelt in de samenleving: dichtbij en ver weg. Het thema dit jaar is: ‘Heb God lief en je naaste als jezelf.’ De Bijbeltekst die hierbij centraal staat is Lucas 10 vers 25-37: de gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. Het materiaal voor deze gebedsweek is aangereikt door Christenen uit Burkina Faso.

Als drie gemeenten in ‘s-Gravendeel doen wij ook dit jaar weer gezamenlijk mee met de gebedsweek.

Op zondagmiddag 21 januari openen we de Week van Gebed met een gezamenlijke dienst die geleid wordt door dominee William de Hek, aanvang 17:00 uur.

Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond is er een korte gebedsbijeenkomst. De gebedsbijeenkomsten beginnen om 19:30 uur duren een half uur.

Op zondagmiddag 28 januari vindt de afsluitende dienst plaats. In deze dienst hoopt dominee Jeroen Tiggelman voor te gaan. Aanvang eveneens om 17:00 uur.
Alle diensten vinden plaats in de Ichthuskerk aan de Zuid-Voorstraat.
Voor meer informatie: www.weekvangebed.nl. Iedereen, jong en oud: van harte welkom.
Een hartelijke groet, namens de leden van de commissie Week van Gebed