Iedere zondagmorgen is er voor alle kinderen van groep 1 t/m groep 8 zondagsschool. Ons belangrijkste doel is om de kinderen van onze gemeente op een begrijpelijke manier bekend te maken met de verhalen uit de Bijbel en hen kennis te laten maken met God. Ook willen we hen helpen hun plaats als kind in de gemeente te vinden, als basis voor de toekomst. 
Om dit te kunnen bereiken hebben we elke zondag een bijeenkomst voor de kinderen, waarbij ze zijn verdeeld over 2 leeftijdsgroepen. De eerste helft van de kerkdienst zijn de kinderen bij hun ouders in de kerk, waarna zij in de tweede helft met elkaar de kerk verlaten en verder gaan in ‘Ons Centrum’. Tijdens de bijeenkomst luisteren de kinderen naar een verhaal uit de Bijbel, zingen zij liedjes en wordt een (creatieve) verwerking aangeboden, die aansluit bij het verhaal dat verteld is. Er wordt een collecte gehouden voor een zendingsdoel, 
Tijdens verschillende kerkdiensten het hele jaar door hebben de kinderen een actieve bijdrage, zoals met Kerst, Pasen, doopdiensten en 2 jeugddiensten. Op die manier blijven de kinderen betrokken bij de gemeente en andersom. We hopen dat de kinderen op die manier hun eigen geloof mogen beleven en dat wij ook van hen kunnen blijven leren! 

Gonnie Koomans (voorzitter), tel: 06-40962777 
Annet Rijkhoek (secretaris), tel: 06-31373357 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.