De Follow-up-kring is bedoeld voor iedereen die een vervolg (Follow-up) wil geven aan alles wat al eerder over het christelijk geloof is geleerd, bijvoorbeeld via What’s Up?, catechisatie, Alpha-cursus of GemeenteGroeiGroep. We verdiepen ons op deze kring in wat de Bijbel en de kerk leert over het geloof. Centraal staat de vraag wat het betekent om in deze tijd volgeling (follower) van Jezus Christus te zijn. Om ons daarbij te helpen lezen we met elkaar het boek ‘Vriendschap met God’ van ds. L.M. Vreugdenhil. De kring wordt geleid door onze predikant.

De Follow-up-kring kan ook een plek zijn om te ontdekken of belijdenis doen bij jou past. Meedoen aan deze kring betekent echter niet dat je verplicht bent belijdenis te gaan doen, maar de mogelijkheid bestaat wel, in overleg met de predikant.
Ook mensen die al eerder belijdenis deden of mensen voor wie dat nog een stap te ver is, zijn van harte welkom om met en van elkaar te leren op de Follow-up-kring.


De Follow-up-kring wordt gehouden om 20:00 uur in Ons Centrum op de volgende woensdagen:
- in 2023: 4 oktober, 25 oktober, 22 november en 13 december;
- in 2024: 17 januari, 14 februari en 20 maart.
Contactpersoon:
Ds. S. Dierx    tel. 0183-515505   @: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.